Het wereldwijde archief

Twee ambitieuze vrouwen met een superieur oog voor detail

Het is onze missie om hotels, restaurants en workspaces te ondersteunen in het realiseren van een onderscheidende beleving. Van inspiratie tot product ontwikkeling, van inkoop tot begeleiding en realisatie.

The Interior Archives is een onafhankelijk inkoopbedrijf voor de hospitality branche, handelend vanuit het totaalconcept en ontwerp van de klant.  Wij zien het als onze taak om een relatief complex ontwikkelproces makkelijk, competitief en efficient te maken.

Wij bieden vier diensten aan: Interior design, Product development, Project management en Procurement. Wij bieden een pakket waarbij wij kijken naar de sfeer en rekening houden met planning, budget, kwaliteit, duurzaamheid en individuele wensen/ eisen. Wij zijn uniek in Nederland, er zijn geen concurrenten die een vergelijkbaar totaalpakket aanbieden.

The Interior Archives een bedrijf met een duidelijke missie. Wij gaan veel verder dan alleen styling, design of inkoop. Ons archief zit vol verrassingen. Ons team bestaat uit 4 professionals die fungeren als een verlengstuk van een inkoopafdeling en/of architect.

Maak vrijblijvend kennis tijdens een brainstorm en loop de deur uit boordevol energie en nieuwe ideeën?

Neem contact op