Het wereldwijde archief

Twee ambitieuze vrouwen met een superieur oog voor detail

Het is onze missie om hotels, restaurants en workspaces te ondersteunen in het realiseren van een onderscheidende beleving. Van inspiratie tot product ontwikkeling, van begeleiding tot inkoop en realisatie.

The Interior Archives is een onafhankelijk inkoopbedrijf voor de hospitality branche, handelend vanuit het conceptontwerp van de klant.  Wij zien het als onze taak om een relatief complex ontwikkelproces makkelijk, competitief en efficient te maken.

Wij bieden vier diensten aan: interior design, product development, project management en procurement. Wij bieden een totaalpakket waarbij wij kijken naar design/ sfeer en rekening houden met planning, budget, kwaliteit, duurzaamheid en individuele wensen. Wij zijn uniek in Nederland, er zijn geen concurrenten die een vergelijkbaar totaalpakket aanbieden.

Wij gaan verder dan alleen styling of inkoop, ons archief zit vol verrassingen. Ons team bestaat uit 4 professionals die fungeren als een inspiratiebron en helpende hand voor een inkoopafdeling en/of architect.

Maak vrijblijvend kennis, goede energie en nieuwe ideeën gegarandeerd!

Neem contact op